Knallertkører død efter påkørsel – bilist gik fra stedet

Kort efter midnat natten til søndag skete et alvorligt færdselsuheld på Jerupvej i Ålbæk i Nordjylland.

En bilist kom kørende ad Jerupvej i sydlig retning og ud for kantpæl 19,1 ramte han bagfra en knallert, som kørt i samme retning. Føreren af knallerten, som ikke benyttede styrthjelm, blev ved uheldet så alvorligt kvæstet, at han af en læge blev erklæret død på uheldsstedet.

Føreren af personbilen, en 45-årig mand fra Brønderslev, blev så chokeret, da han så knallert førerens skader, at han gik fra stedet. Han blev knapt halvanden time senere fundet af en hundepatrulje, da han gik ad Skagensvej i Jerup. Han erkendte straks over for patruljen, at han havde været fører af bilen på uheldsøjeblikket. Den 45-årige blev taget med til afhøring på politistationen i Frederikshavn.

Dræbte er en 58 årig mand fra Ålbæk. Nordjyllands Politi oplyser, at de nærmeste pårørende er underrettet.