Politiet har søgt efter Emilie ved Skive

Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere
Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

Emilie Anine Skovgaard Meng, der forsvandt for en måned siden, er muligvis set i Jylland.

Skive Folkeblad skriver, at en borger så en pige, der lignede Emilie komme trækende med en cykel med sovepose og liggeunderlag søndag aften. Borgere tog et billede og kontaktede politiet, som på baggrund af billedet valgte at sætte en større eftersøgning i gang.

Der blev blandt andet ledt med hundepatruljer og der blev tjekket steder med shelters i Skive og omegn – blandt andet i Krabbesholm Skov. Dog uden resultat.

– Vi har selvfølgelig også underrettet Sydsjællands Politi, der står for efterforskningen, oplyser politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive til Skive Folkeblad, der skriver, at billederne er sendt videre til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Emilie er sidst set omkring klokken fire om morgenen d. 10. juli ved Korsør Station, hvor hun tog afsked med to veninder.