Motorcyklist drønede gennem landsby med 200 km/t

Arkivfoto: SplitShire / Pixabay

En 57-årig mand blev lørdag eftermiddag anholdt efter en helt vanvittig kørsel på motorcykel i Thy.

Klokken 15.30 fik en af politiets civile patruljebiler øje på en Motorcyklist der kørte med Høj hastighed ad Oddesundvej i sydlig retning i Thy.

I Visby, hvor der er 60 km/t hastighedsbegrænsning blev motorcyklens hastighed målt til 200 km/t. Da politipatruljen standse motorcyklisten , speedede føreren op og forsøgte at køre fra politiet. I forsøget på at slippe fra politiet, svingede han fra Oddesundvej og kørte mod Doverodde. Det viste sig at være en dårlig beslutning, da der kun er en vej tilbage fra odden. Patruljen der havde mistet kontakten med motorcyklen, kunne ikke finde ud af hvor motorcyklisten var blevet af og afspærrede derfor vejen, som fører til og fra odden.

Med hjælp fra lokalbefolkningen og tililende patruljer blev odden gennemsøgt for at finde føreren. Efter en 1 times søgning opgav føreren at gemme sig for politiet. Han kom frem fra sig gemmested på en mark med afgrøder.

Motorcyklisten, der 57 år og fra Nordsjælland kan nu vente sig et retslig efterspil.