Tre anholdt efter skudepisoder i Næstved – to sigtes for drabsforsøg

,

af

Arkivfoto: Rolf Larsen
Arkivfoto: Rolf Larsen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fredag eftermiddag anholdt tre personer. To af dem sigtes for i alt tre drabsforsøg efter den seneste tids skudepisoder i Næstved.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har de tre anholdte tilknytning til Bandidos.

– Jeg ved, hvor utryghedsskabende skyderier er for borgerne i Næstved, og derfor er jeg glad for, at vi i dag har kunnet foretage de første anholdelser i sagen. Det sender et klart signal til de involverede kriminelle om, at vores store efterforskningsmæssige indsats giver resultater siger politiinspektør Kim Kliver. Jeg håber samtidig vores anholdelser kan medvirke til at genskabe trygheden i Næstved

Den tredje anholdte sigtes efter straffelovens paragraf 192a, som handler om ulovlig besiddelse af skydevåben.

De anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør lørdag i Næstved.

– Efterforskningen slutter ikke med disse her fremstillinger. Der udestår stadig en stor og omfattende efterforskning, som jeg regner med fører til flere anholdelser. Og lad mig sige det helt klart til de kriminelle der har deltaget i disse uacceptable skyderier: Vi fortsætter med stor energi vores målrettede indsats for at udfinde jer, anholde jer og ikke mindst få jer stillet til ansvar overfor en dommer understreger Kim Kliver.