Mand amok på Sejerø


Politiet måtte lørdag sende en helikopter med politifolk til Sejrø, da en mand var gået amok på øen, der ligger i Sejerøbugten i Kattegat.

– Kl. 2122 modtog Midt-og Vestsjællands Politi melding fra alarmcentralen om, at der var ild i en bygning på Mastrupvej, Sejerø, og at en mand var gået amok og muligt kunne være i besiddelse af et skydevåben, oplyser politikommissær Lars Mogensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Øens brandberedskab blev sendt ud for at slukke branden.

– I en helikopter blev flere forskellige politienheder fløjet til øen for at foretage anholdelse af den ophidsede mand, der formodes at være en 47-årig spirituspåvirket mandlig gæst på øen, oplyser Lars Mogensen.

Da politiet ankom til øen havde manden forskanset sig i husets 1. sal. Branden viste sig at være i et nærliggende udhus.

Gerningsmanden blev efterfølgende anholdt uden dramatik. Han havde indtaget en ukendt mængde af piller og spiritus og blev fløjet til behandling på Rigshospitalets Traumecenter i København.

Foreløbig efterforskning på stedet har ikke kunne klarlægge, om der har været anvendt skydevåben på stedet.

Sagen vil i løbet af søndag blive vurderet af politiets jurister.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at ingen personer er kommet til skade hverken som følge af branden eller mandens adfærd.