Anholdelse nummer 13 i stor narkosag

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi foretog i dag endnu en anholdelse i den store narkosag fra parkeringspladsen ved Bilka i Slagelse den 6. oktober i år, hvor 5 personer blev anholdt i forbindelse med et beslag på 50 kg amfetamin.

I relation til de anholdte blev et amfetaminlaboratorium afsløret. Her blev der fundet ingredienser til fremstilling af endnu 80 kg amfetamin.

Der er siden foretaget anholdelser og ransagninger på forskellige lokaliteter, hvor politiet yderligere har fundet 14 kg amfetamin, 7 kg kokain, 1½ kg hash og flere skydevåben med ammunition.

Der er pt. 10 personer fængslet i sagen, der ligeledes omhandler forsøg på befrielse af en varetægtsfængslet person i Slagelse Arrest.

Ved aktionen i dag er en 24-årig mand anholdt og sigtet for at aftage en større mængde amfetamin fra hovedmændene. Ved ransagning af anholdtes bopæl blev der fundet mindre mængder af både amfetamin og kokain.

Der vil blive begæret lukkede døre, når den anholdte i morgen fremstilles i grundlovsforhør i retten i Næstved med krav om varetægtsfængsling.