Rasmus Seebach er blevet far

Det blev en helt speciel weekend for Rasmus Seebach og hans kæreste Julie Teglhus. De blev nemlig forældre for første gang.

Det er Rasmus Seebach selv, som har afsløret den dejlige begivenhed på hans Facebook-profil.

Her skriver Rasmus Seebach:

– Endelig kom vores lille Holger på 3600 g til verden!!! I nat kl. 02:02 lå han trygt ved sin smukke og overdrevet seje mors bryst. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stolt jeg er af dem begge to. MIN egen lille familie. Jeg kan ikke lade være med at citere min gamle far: Det’ det jeg altid har sagt – JEG ER VEL NOK EN HELDIG FYR Jeg er simpelthen så lykkelig!!!!! KH Farmand Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.