Uffe Holm skal være vært på nytænkende gameshow på Kanal 5

Kendte danskere skal dyste om hvad deres mange Facebookvenner og –følgere egentlig er værd i det nye interaktive gameshow ’Det stærkeste netværk’, som får Uffe Holm som vært.

Det er Kanal 5, som sender showet, hvor 12 kendte danskere modigt har taget udfordringen op og takket ja til at teste, hvor meget deres mange facebookvenner og -følgere er værd, når det virkelig gælder. I hvert program bliver to nye kendisser kastet ud i nogle vilde udfordringer, som de kun kan klare sig igennem ved at få hjælp fra deres tusindvis af følgere på de sociale medier. I opslag og billeder på Facebook, Twitter og Instagram skal de to medvirkende mobilisere deres fans og følgere til at dukke op og hjælpe dem videre til næste udfordring.

– Jeg tror, det bliver skide skægt. Og sindssygt hårdt – for det er jo et vanvittigt projekt, hvor vi reelt ikke aner, hvad der kommer til at ske, helt seriøst. Vi har fundet nogle fantastiske deltagere, og vi har arrangeret nogle vilde udfordringer, men det hele afhænger jo af, om de kendtes følgere og fans på de sociale medier er villige til at hjælpe dem. Så jeg kan kun opfordre ALLE, der er friske på en god udfordring og på at hjælpe nogle kendisser i krise til at følge med på de sociale medier. Vi har brug for jer – og jeg lover, der kommer skral på, lyder det fra Uffe Holm.

Optagelserne til det første program starter mandag og tirsdag og her skal svømmeren Jeanette Ottesen konkurrere mod tv-vært Felix Smith – så hop ind på Facebook, giv dem et like og vær parat. På Kanal 5’s eget facebook-site vil det være muligt at følge med i, hvilke kendisser, der kommer i vælten – og hvornår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *