24 timer-stjerne giver koncert i Aalborg

Den amerikanske skuespiller Kiefer Sutherland, der måske i sær er kendt som ‘Jack Bauer’ fra action-serien “24 Timer” giver koncert på Skråen i Nordkraft i Aalborg.

Kiefer Sutherland er koncertaktuel med touren “Not Enough Whiskey in Europe 2017″ og spiller eneste koncert i Danmark på Skråen i Nordkraft torsdag den 1. juni.

Han har været skuespiller i mere end 30 år og medvirket i film og serie som ‘The Lost Boys’, ‘Young Guns’, Lars von Triers ‘Melancholia’ og ikke mindst ’24 Timer’.

Men det er nok mere ukendt for mange, at han sideløbende med sin skuespilkarriere har haft andre jern i ilden. Han har bl.a. drevet kvægranch og haft et pladeselskab.

I starten af 2015 kom idéen til at lave et album lige stå stille. Det startede egentlig med, at han spillede et par sange, som han selv havde lavet for musikpartneren og vennen Jude Cole, som han havde haft pladeselskab sammen med tidligere. To sange blev til fire, mens fire sange blev til seks – og dette resulterede i 11 numre og Kiefer Sutherlands kommende debutalbum: ’Down In A Hole’.

Om albummet siger Sutherland: ”Dette er det tætteste, jeg kommer på noget, der minder om en dagbog. Alle sangene udspringer fra mine egne oplevelser og erfaringer. Der er noget meget tilfredsstillende over at kunne se tilbage på mit eget liv, både gode og dårlige tider, og udtrykke disse følelser i musik. Lige så meget som jeg har nydt at skrive og indspille sangene, så glæder jeg mig nu også meget over at kunne spille disse sange foran et publikum, hvilket var noget, jeg ikke havde regnet med!”

Billetsalget starter i dag kl.10.00 på Billetlugen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *