Ung kvinde spiste pizza – så blev hun overfaldet

,

af

En ung kvinde og hendes mandlige bekendte, blev overfaldet foran et pizzaria i Silkeborg om morgenen søndag d. 12. marts. (Screendump fra overvågningsvideo).
En ung kvinde og hendes mandlige bekendte, blev overfaldet foran et pizzaria i Silkeborg om morgenen søndag d. 12. marts. (Screendump fra overvågningsvideo).

En 24-årig kvinde blev overfaldet, da hun sammen med en mandlig bekendt sad på trappen foran et pizzaria og spiste.

Episoden fandt sted ud for Pizzaria Eiffel i Nygade i Silkeborg kort efter klokken seks om morgenen søndag den. 12 marts. Her henvendte en ukendt mand af anden etnisk herkomst, sig til en 24 årig kvinde og tog et af hendes pizzastykker og smed det på jorden.

Midtjyllands Avis skriver, at moderen til kvindens mandlige bekendte har beskrevet episoden i et opslag på Facebook. Ifølge avisen skal moderen bl..a have skrevet “Han tager kvælertag på hende og råber, at hun fandme ikke skal æde svinekød på sin pizza!”.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at det efterfølgende endte i slagsmål mellem overfaldsmanden (A) og kvinden, samt hendes mandlige bekendte. Flere af overfaldsmandens venner, der stod i nærheden slog og sparkede kvindens mandlige bekendte flere gange.

Ifølge politiet kendte kvinden og hendes mandlige bekendte ikke overfaldsmanden og dennes venner i forvejen.

Søger vidner
Politiet søger nu vidner, som har set episoden foran pizzariaet. Desuden efterlyses overfaldsmanden og dennes venner. De beskrives som:

A: Mand, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, anden etnisk herkomst end dansk, iført mørk tøj.

B: En gruppe på 3 – 4 mænd, der ikke kan beskrives nærmere.

Vidner eller andre, som har oplysninger i sagen, kan kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Politiet har frigivet en overvågningsvideo af episoden, som kan ses under artiklen.