Rocklegenden Chuck Berry er død

Han har givet os nogle af de største hits i rockens historie og hans karakteristiske lyd på den elektriske guitar var som en signatur for ham.

Hans musik har haft en stor indflydelse på rock n’ roll og inspireret musikere i generatioer med sange som “Maybellene”, “Memphis Tennesse”, “Sweet Little Sixteen”, “Roll Over Beethoven” og ikke mindst “Johnny B. Good”.

I sin sceneoptræden inkluderede han i mange år en gangart kaldt “Duckwalk”,hvor han gik ned i knæ og i en delvis sidende stilling bevægede sig hen over scenen. En gangart mange rockguitarister har taget op, som en del af deres sceneoptræden.

Chuck Berry blev 90 år gammel.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.