Målløs oplevelse mod Rumænien

Det var en målløs affære, da Danmark søndag aften spillede VM-kvalifikationskamp mod Rumænien.

Rumænien kom bedst fra start og satte sig på kampen i det første kvarter. I 18. minut fik rumænerne en kæmpe mulighed, da Keseru blev spillet ind foran målet, men på blot små fire meters afstand ramte bolden forkert og sendte den over det danske mål.

Få minutter efter var han igen tæt på, men fik ikke afsluttet.

Først hen i mod slutningen af 1. halvleg havde danskerne en mulighed, da Delaney spillede til Christian Eriksen, der var alene med den rumænske keeper. Men det lykkedes ikke at passere den rumænske keeper og de to hold måtte derfor gå til pause med 0-0 på scoringstavlen.

2. havleg var heller ikke nogen videre spændende affære. På trods af nærkampe og gode indlæg, så fortsatte tendensen fra de første 45 minutter; ingen scoringer.

Danmark havde et par store chancer, den ene i de sidste minutter af kampen, hvor Zanka på en bold fra Christian Eriksen inde i feltet sendte bolden over det rumænske mål.

Kampen endte som den startede med stillingen 0-0 og det betyder, at Danmark og Rumænien deler point. Dermed ligger Danmark seks point efter Polen i gruppe E – a point med Montenegro, der ligesom Danmark ligger på 2. pladsen i gruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.