Importør af golfudstyr er blandt USAs mest eftersøgte

Jason Derek Brown er blandt FBIs mest eftersøgte - importøren af golfudstyr, der mistænkes for at have røvet en pengetransport. (Fra FBIs plakat)
Jason Derek Brown er blandt FBIs mest eftersøgte – importøren af golfudstyr, der mistænkes for at have røvet en pengetransport. (Fra FBIs plakat)

Det amerikanske forbundspoliti, FBI, er på jagt efter en mand, som mistænkes for at have røvet en armeret pengetransport.

Overfaldet på pengetransporten fandt sted i november 2004 i byen Phoenix i den amerikanske delstat Arizona. Her skal Jason Derek Brown, angiveligt have skudt og dræbt vagten på pengetransporten og derefter være flygtet fra stedet med pengene.

Jason Derek Brown, nøjes ikke med at bruge dét navn. Han har bruger fem andre navne også; Derek Brown, Greg Johnson, Harline Johnson, Greg Harline Johnson, John Brown, Jay Brown og heller ikke fødselsdatoen nøjes han med én af. For han hævder han er født 1. juli 1969 og 17. januar 1971.

FBI har udlovet en dusør på op til 200.000 dollar – svarende til knap 700.000 danske kroner – for oplysninger, som fører direkte til anholdelsen af Jason Derek Brown. Og så skulle man jo forvente, at der var nogen som sladrede om hans opholdssted. Men manden, der er på listen over FBIs ti mest eftersøgte, kan muligvis ‘gemme’ sig i Europa. Han taler nemlig flydende fransk og som mormon var han på mission i nærheden af den franske hovedstad, Paris.

Han har en mastergrad i ‘International Business’ og var beskæftiget med import af golfudstyr. Og så beskrives han som ivrig golfspiller, snowboarder, skiløber, og motocross kører. Ifølge FBI nyder Brown at være centrum for opmærksomhed, og har været kendt for hyppige besøg på natklubber, hvor han nyder at vise sine dyre biler, både og andet legetøj frem.

Udover Frankrig, har den eftersøgte golfspillende pengetransportrøver bånd til Californien, Arizona og Utah, ligesom han tidligere har været rejst til Mexico, oplyser FBI.

FBI advarer mod manden, som menes muligvis at være i besiddelse af en pistol af typen Glock 9mm og endnu en i kaliber .45. Han bør derfor betragtes som bevæbnet og ekstremt farlig, oplyser FBI.

Jason Derek Brown beskrives som værende mand, ca. 178 cm høj, blond hår og grønne øjne. Han er medium bygget og med lys hud.

Skulle man falde over ham, så vil det nærmeste FBI kontor nok gerne høre om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *