Aarhus: 70 personer anholdt – flere bandemedlemmer blandt de anholdte

Østjyllands Politi har anholdt 70 personer, her i blandt flere medlemmer af banden Loyal To Familia.

Østjyllands Politi oplyser, at man mødte talstærkt op, da der fredag aften blev uroligheder blandt bandemedlemmer i Aarhus Vest.

Kl. 18.15 anholdt politiet fem medlemmer af banden Loyal to Familia (LTF)i Bispehaven i Aarhus Vest efter forskellige former for lovovertrædelser.

Knapt halvanden time senere blev en gruppering på yderligere 52 mennesker anholdt på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og Gudrunsvej i Brabrand. De blev ligeledes sigtet for forskellige lovovertrædelser.

Politiet blev i området aften og natten i gennem og kort før klokken fire i morges kunne Østjyllands Politi så oplyse, at man i alt havde anholdt 70 personer, at man havde fundet et større antal slagvåben og stikvåben på stedet, hvor masseanholdelsen skete.

Politiet vil fortsat være til stedet i Aarhus Vest weekenden igennem. Det er politiets opfattelse, at der er tale om interne uroligheder, og det er derfor politiets vurdering, at de lokale beboere trygt kan færdes i området.

Østjyllands Politi er nu i gang med at gennemgå video- og billedmateriale og efterforske sagerne nærmere. Det vil løbende blive vurderet, hvilke personer der kan løslades, og hvad de præcise sigtelser bliver.