Mand fængslet for ulovlig våbenbesiddelse

Arkivfoto: byrev / Pixabay


En anmeldelse om vold og trusler førte til fund af flere våben. En person er blevet varetægtsfængslet.

I går eftermiddag modtog Fyns Politi en anmeldelse om familierelateret vold og trusler, begået i Ringe.

Efter en kort efterforskning iværksatte politiet i går aftes en anholdelsesaktion på gerningsmandens adresse i det sydlige Odense. Manden, der er i 50’erne, blev anholdt uden dramatik. Ved den efterfølgende ransagning af mandens bopæl fandt politiet flere våben og tilbehør, herunder et oversavet jagtgevær med tilhørende ammunition.

Manden blev i eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, sigtet for blandt andet vold, trusler, overtrædelse af våbenloven og straffelovens bestemmelser om ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder. Dommeren valgte at varetægtsfængsle manden i 4 uger. Kendelsen er ikke kæret.

Fyns Politi oplyser, at manden ikke er banderelateret.