London: Nu har politiet også identificeret den tredje angriber

Khuram Shazad Butt, Rachid Redouane og Youssef Zaghba. Foto: Metropolitan Police.

Mandag offentliggjorde britisk politi billeder og navne på to af de mænd, som dræbte syv og sårede 48 i et angreb i London lørdag aften. Nu har politiet offentliggjort navnet og billedet af den sidste, af de tre gerningsmænd.

Britisk Politi har endnu ikke foretaget en formel identification, men mener de rer tale om den 22-årige Youssef Zaghba fra det østlige London. Han er Italiener af Marokkansk oprindelse. Youssef Zaghbas familie er blevet underrettet af politiet om hans død.

Metropolitan Police oplyser, at han ikke var i politiets eller efterretningstjenesten MI5 søgelys.

De to andre angribere er blevet navngivet som den 27-årige Khuram Shazad Butt var britisk statsborger, født i Pakistan. Rachid Redouane var 30 år og hævede at være fra Marokko og Libyen. Han benyttede også navnet Rachid Elkhdar og en anden fødselsdato.

Alle tre mænd blev skudt og dræbt af politiet i forbindelse med angrebet.