25-årig fængslet: Sigtes for at smide brosten i hovedet på mand

En 25-årig mand fra Esbjerg-området er blevet varetægtsfængslet, sigtet for grov vold.

Den 25-årige er sigtet efter straffelovens paragraf 245, der handler om vold af “særlig rå, brutal eller farlig karakter” og har en strafferamme på op til 6 års fængsel.

Volden fandt sted søndag den 4. juni om aften Byparken i Esbjergs centrum. Den 25-årige er sigtet for dels at have kastet en brosten i hovedet på en 46-årig mand, dels at have slået vedkommende i hovedet med stenen, hvorefter den 46-årige pådrog sig kraftige læsioner i hovedet.

Ved hjælp af vidner lykkedes det Syd- og Sønderjyllands Politi at finde frem til den 25-årige, som i fredags blev fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger, frem til den 7. juli.

Politiet mangler fortsat at få kontakt med to kvinder, der blev efterlyst i forbindelse med, at de fulgtes med gerningsmanden, da overfaldet fandt sted.