Borgere kontaktede politiet – og så blev to mænd anholdt for indbrud

Foto: Republica / Pixabay

To indbrudstyve blev i nat anholdt efter de var blevet set af opmærksomme borgere.

Nordjyllands Politi oplyser, at man lidt over to i nat modtog en anmeldelse fra en borger, som havde observeret to mænd, som opførte sig mistænkeligt på Agertoften i Aalestrup.

Den ene mand stod og ventede på gaden, medens den anden gik hen til forskellige huse.

Kort tid efter ringede en anden borger til politiet.

Denne borger havde overrasket to indbrudstyve i at begå indbrud i hans villa på Aaparken i Aalestrup. Borgeren var blevet vækket af larm og lys fra lommelygter. Da tyvene så sig opdaget, tog de flugten.

Patruljen havde allerede retning mod Aalestrup, da anmeldelsen om indbrud blev modtaget, og betjentene spottede ret hurtigt et mørkt køretøj på Vestergade i Aalestrup med to personer i. De to personer matchede fint det signalement, som den opmærksomme borger havde givet på ’natluskerne’ – og da der yderligere blev fundet indbrudsværktøj i bilen, blev personerne anholdt.