Fem unge anholdt efter røveriforsøg mod supermarked

Fem unge mænd blev onsdag aften anholdt efter et forsøg på røveri mod et supermarked på Hundige Strandvej i Greve.

Politiet modtog klokken 20.26 en anmeldelse om røveriforsøg fra supermarkedets personale, der fortalte, at to maskerede mænd lidt tidligere på en scooter var kørt tæt forbi indgangen og standset. De medbragte en sportstaske, men flygtede fra stedet, da kunder kom ud fra supermarkedet.

Politiet kørte til stedet for at gennemse videoovervågningen for at finde frem til de to på scooteren.

Pludselig dukkede de to på scooteren op igen og blev genkendt af personalet, hvorefter den ene på scooteren blev anholdt, medens den anden stak af til fods og undervejs smed en taske fra sig.

Under politiets arbejde på stedet bemærkede politiet, at en personbil og personerne i den var meget interesserede i politiets arbejde på stedet. Ved kontrol af bilen viste det sig, at den ene blandt de fire mænd i bilen var identisk med ham, der flygtede til fods. Politiet foretog derfor også anholdelse af alle fire i bilen som mistænkte for at have noget at gøre med et røveriforsøg mod supermarkedet.

Den anvendte scooter viste sig at være stjålet, og den bortkastede taske fandt en af politiets hundepatruljer under eftersøgning af den flygtede mand fra scooteren.

De anholdte var mænd i alderen 16, 17, 18, 18 og 20 år og alle fra Greve. De blev alle taget med til afhøring.