Bandemedlem bortført og udsat for vold

Foto: Rigspolitiet.

En 20-årig mand blev fredag aften bortført og gennembanket.

Klokken 20.02 blev en 20-årig mand med tilknytning til en bandegruppering slæbt ud af sin bil på Herningvej i det vestlige Aarhus og ind i en anden bil, hvor der sad flere personer med tilknytning til en anden gruppering. Herefter kørte bilen fra stedet.

I forbindelse med frihedsberøvelsen blev den 20-årige udsat for vold og pådrog sig flere skader. Han skulle efterfølgende sys i hovedet.

Takket være henvendelser fra kvikke borgere kunne politiet 20 minutter senere standse den bil, som manden var blevet kørt væk i, på Glamhøjvej. Her anholdt politiet tre mænd, der formodes at have forbindelse til voldsepisoden. Den ene blev løsladt efter endt afhøring, mens de to andre blev sigtet for grov vold og frihedsberøvelse. De to mænd, en 23-årig mand og en 34-årig mand, bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.