Her er politiets nye patruljevogn

Politiets nye patruljevogn er mere rummelig. Foto: Politiet.


Nu skal de danske betjente have en større og mere rummelig patruljevogn.

Det er ikke fordi de har lagt sig ud og er blevet lidt for magelige, at betjentene har brug for en ny og mere rummelig patruljevogn. Det er fordi, de har behov for at medbringe mere udstyr end tidligere. Samtidig giver de nye vogne et bedre fysisk arbejdsmiljø med større bevægelsesfrihed og bedre indstigningsforhold, hvilket især er en fordel, når politiet er iført skudsikker vest.

Den nye patruljevogn er en VW Touran 2.0 TDI 190 HK og det første eksemplar er netop ankommet til Herning og dermed bliver det Midt- og Vestjyllands Politi, der som den første kreds i landet får fornøjelsen af at tage den nye patruljevogn i brug.