Justin Bieber aflyser verdensturné

Justin Bieber aflyser resten af sin verdens turné. Arkivfoto: Pascal Parvex(CC BY-SA 3.0)
Det canadisk popfænomen, Justin Beieber, meddeler, at han aflyser resten af sin verdensturné.

På Biebers officielle hjemmeside står der: “Som følge af uforudsete omstændigheder vil Justin Bieber aflyse resten af koncerterne i Pourpose Verdensturnéen. Justin elsker sine fans og hader at skuffe dem. Han takker sine fans for den fantastiske oplevelse med Purpose World Tour i løbet af de sidste 18 måneder. Han er taknemmelig og beæret over at have delt denne oplevelse med hans hold i mere end 150 succesfulde shows på 6 kontinenter i løbet af denne tuné. Men efter omhyggelig overvejelse har han besluttet, at han ikke vil optræde på flere datoer. Billetter vil blive refunderet hvor de er købt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.