365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Justin Bieber aflyser verdensturné

Af - 24/07/17 22:34

Justin Bieber aflyser resten af sin verdens turné. Arkivfoto: Pascal Parvex(CC BY-SA 3.0)
Det canadisk popfænomen, Justin Beieber, meddeler, at han aflyser resten af sin verdensturné.

På Biebers officielle hjemmeside står der: “Som følge af uforudsete omstændigheder vil Justin Bieber aflyse resten af koncerterne i Pourpose Verdensturnéen. Justin elsker sine fans og hader at skuffe dem. Han takker sine fans for den fantastiske oplevelse med Purpose World Tour i løbet af de sidste 18 måneder. Han er taknemmelig og beæret over at have delt denne oplevelse med hans hold i mere end 150 succesfulde shows på 6 kontinenter i løbet af denne tuné. Men efter omhyggelig overvejelse har han besluttet, at han ikke vil optræde på flere datoer. Billetter vil blive refunderet hvor de er købt.”