To unge anholdt: Viftede med pistol

Arkivfoto: TBIT / Pixabay


To unge i starten af 20’erne blev i nat anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven. Det skriver Holbaekonline.dk.

Anholdelsen fandt sted kl. 01.20 ved Regstrup ved Holbæk efter en anmelder havde kontaktet politiet og fortalt, at der stod to mænd og en kvinde på Holbækvej i Jyderup med en pistol, som de tog ladegreb på. De tre var bagefter kørt fra stedet i en bil.

En politipatrulje blev sendt afsted efter dem og ved Regstrup lykkedes det politiet at standse bilen. I bilen sad en 21-årig mand fra Frederikssund og en 20-årig kvinde fra Jægerspris. Da politiet undersøgte bilen nærmere fandt betjentene en signalpistol, euro, mange cigaretter og en stor mængde lightere.

Den 20-årige kvinde og den 21-årige mand blev begge anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Fredag formiddag er de begge fortsat i politiets varetægt og politiets jurister skal vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.