Voldsomt færdselsuheld ved Viborg: To dræbt

Foto: Rigspolitiet.

To brødre er omkommet i et voldsomt færdselsuheld på Aalborgvej ud for Løvel ved Viborg.

Uheldet skete omkring kl. 11.40, da en autotransporter med tilkoblet påhængsvogn, der transporterede en Mercedes Sprinter varebil kom kørende ad Aalborgvej og pludselig mistede sammenkoblingen med påhængsvognen, der ramte en modkørende personbil med 3 personer i, alle bosiddende i Viborg. I denne bil sad 55-årig kvinde som blev indbragt til Viborg sygehus med lettere kvæstelser og to brødre på 53 og 61 år. Begge omkommet som følge af færdselsuheldet. Politiet oplyser, at de pårørende er underrettet.

To andre biler blev også involveret i uheldet, der betød at vejen i en periode var afspærret mens redningsmandskabet, politeit og en bilinspektør arbejdede på stedet. Bilinspektøren skal nu forsøge at afklare de nærmere omstændigheder omkring færdselsuheldet.