Genstand kastet ned fra bro – bil ramt

Foto: Rigspolitiet.


En ca 10 cm lang genstand blev onsdag aften kastet mod en bil fra en gangbro i Aalborg.

– I dag kl. 19.40 indgik der anmeldelse til Nordjyllands politi fra en bilist der på Ny Nibevej i Aalborg så en person på gangbroen over Ny Nibevej. Gangbroen hedder Vestervangsstien, oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.

– Kort inden bilisten kørte ind under broen blev der kastet en ca. 10 cm genstand ned på vejen og denne genstand ramte bilen på kofangeren, hvorved der skete en mindre skade på den forreste kofanger.

Bilisten, en 21-årig mand, blev chokeret og bremsede og kørte ind til siden.

Føreren af en bagved kørende bil så også en person kaste noget ned fra gangbroen.

Politiet blev alarmeret og flere patruljer blev sendt til stedet, herunder en hundepatrulje. Men det lykkedes ikke at finde gerningsmanden, der beskrives som mand, lav højde, mørkt tøj og sort cap (kasket -red.)

Politiet ikke kan afvise, at det kan have været et barn, som kastede genstanden ud fra broen.

Vagtchefen oplyser, at hundepatruljen på Ny Nibevej fandt en basketball med frisk fært på. Bolden blev beslaglagt til sagen, men det er dog usikkert om bolden var den kastede genstand, da hverken den 21-årige bilist eller vidnerne kan bekræfte, at den nedkastede genstand var en bold.

Nordjyllands politi efterlyser gerningsmanden og opfordrer person/beboere i nærområdet som mangler en basketball til at henvende sig til politiet på telefon 114.