To anholdt i sag om knivdrab

Foto: Rigspolitiet.


Nordjyllands Politi oplyser, at man i dag har anholdt to af de fire eftersøgte mænd i en sag om knivdrab begået i lørdag i Aalborg.

Anholdelserne er sket efter en intens efterforskning, der er pågået siden knivdrabet 5. august mod en 27-årig mand. Politiet har foretaget en intens eftersøgning efter de mistænkte, blandt andet på deres bopæl og på andre mulige opholdssteder, ligesom man har meldt ud de steder, hvor de eftersøgte færdes og i offentligheden, at man leder efter de pågældende.

Den ene, en 27-årig lokal mand, meldte sig i dag – sammen med sin forsvarer – kl. 13.55 til politiet, hvorefter han blev anholdt.

Den anden, en 25-årig ligeledes lokal mand, blev antruffet i et køretøj, der blev standset rent rutinemæssigt. Den 25-årige blev anholdt i dag kl. 15.06.

Begge mænd er sigtet for drab. De fremstilles i lukket Grundlovsforhør i morgen onsdag i Retten i Aalborg kl. 12.00.

– Vi har efterforsket massivt, og vi har i forløbet yderligere fået styrket vores mistanke-grundlag mod de 4 personer, hvoraf vi altså nu har anholdt 2, mens vi fortsat eftersøger de sidste 2, siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Frank Olsen, der opfordrer de 2 sidste eftersøgte til omgående at melde sig til politiet.

De 2 mænd, der altså fortsat er på fri fod, er henholdsvis 25 og 32 år gamle, og de er begge fra lokalområdet.

– De er bekendt med, at vi eftersøger dem. Og vores næste oplagte efterforskningsskridt er at gå ud i offentligheden med deres navn og billede, fordi de er eftersøgt til alvorlig kriminalitet: en drabssag, siger Frank Olsen.

Politiet opfordrer borgere, der måtte have kendskab til hvor de to efterlyste opholder sig, eller har andre oplysninger i sagen, til at ringe til politiet på 114.

Politiet efterforsker fortsat massivt i sagen, hvilket blandt andet indebærer afhøring af vidner, sikring af spor og opfølgninger på de mange henvendelser, der kommer ind i sagen.