Ung mand ramt af skud i nat – politiet søger vidner

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 21-årig mand blev kort før klokken to i nat ramt af skud, da han sammen med en anden 22-årig mand sad i en parkeret bil i Brøndby Strand.

Mens de to unge mænd sad i en bil på en parkeringsplads ved Strandporten, kørte en anden bil klokken 01.47 ind på parkeringspladsen og afgav flere skud mod de to unge mænds bil.

Den 21 årige, der sad på passagersædet, blev ramt af et enkelt skud. Han blev efterfølgende bragt til Glostrup Hospital, hvorfra han efter en kort undersøgelse blev overført til Rigshospitalets Traumecenter. Her blev det konstateret, at den 21-årige var uden for livsfare og han kunne efter endt behandling udskrives.

Gerningsmændene kørte fra stedet i en mindre hvid bil, der formentlig kørte mod København. Efterfølgende blev en bil fundet brændende på Cathrine Bootsvej i Hvidovre. Der er muligvis tale om samme køretøj, men politiet efterforsker fortsat for at fastlægge en eventuel sammenhæng.

Det er, ifølge politiet, ikke muligt at fastslå hvorvidt skyderiet er en del af den igangværende bandekonflikt, og ingen af de to unge er kendt af politiet i den sammenhæng.

Københavns Vestegns Politi søger vidner der evt. har set noget, i særdeleshed omkring den brændende bil i Hvidovre. Politiet kan kontaktes på tlf. 43861448