49-årig dræbt af knivstik – to mænd sigtet for drab

Det var i denne boligejendom, at drabet på en 49-årig mand fandt sted. Foto: Google Streetview.


En 49-årig mand blev søndag aften dræbt af knivstik. En 57-årig mand er varetægtsfænglset og en 40-årig mand er blevet anholdt.

Klokken 21.21 søndag aften modtog Nordjyllands Politien anmeldelse via 112 om et knivstikkeri i Frederikshavn.

Politipatruljer og ambulancer kom hurtigt frem til stedet, og her kunne man konstatere, at en 49-årig mand fra lokalområdet var afgået ved døden som følge af knivstik.

I første omgang blev en 57-årig mand og en 38-årig kvinde, begge fra lokalområdet, anholdt. En 40-årig mand blev eftersøgt af politiet.

Politiet efterforskning har vist, at den 57-årige mand, 38-årige kvinde og 40-årige mand – alle i går aftes opholdt sig i en lejlighed på Lindegårdsvej 47 i Frederikshavn.

– Og her bliver de så opsøgt af den nu afdøde mand på 49 år. I den forbindelse opstår der klammeri og tumult, hvorefter de løber efter den 49-årige mand ind i opgangen til Lindegårdsvej 45. Og det er her, at den 49-årige mand kort efter bliver fundet død i en kælderskakt, forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen for Nordjyllands Politi.

Den 57-årige blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg, sigtet for drab. Ved samme lejlighed blev den 38-årige kvinde løsladt.

Sent på eftermiddagen i dag blev den 40-årige man så truffet af en politipatrulje i Frederikshavn, hvorpå han blev anholdt.

– Ham har vi fået indbragt til Politigården i Aalborg. Han er blevet sigtet for drab, og han afhøres i aften, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der forventer, at manden fremstillles i Grundlovsforhør i løbet af i morgen.