Tre mænd sigtet for grov vold med SKAT-medarbejder

Tre mænd er i dag blevet anholdt i en sag om overfald på en kvindelig SKAT-medarbejder.

Overfaldet skete udenfor medarbejderens hjem i Silkeborg den 14. marts i år. Ved overfaldet blev kvinden slået flere gange med knyttet næve i ansigtet og på kroppen, hvorved hun blandt andet pådrog sig flere kæbe- og ribbensbrud. Politiet er af den opfattelse, at overfaldet fandt sted som følge af kvindens arbejde i SKAT.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at de tre anholdte er henholdsvis 28 år, 36 år og 47 år og alle bosiddende i Københavnsområdet.

De er er alle tre sigtet for overtrædelse af straffelovens § 119, jf. § 245, stk. 1, ved i forening at have planlagt og udøvet vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter begået mod nogen i offentlig tjeneste eller hverv.

De tre anholdte fremstillet fredag formiddag i grundlovsforhør i Retten i Herning. Her vil anklagemyndigheden anmode om dørlukning.