NorthSide tyvstarter festivalsæsonen

NorthSide sætter billetter til salg på fredag til næste års festival. Foto: Jonas Svendsen.


NorthSide sætter billetter til næste års udgave af festivalen til salg på fredag.

Dette års udgave af NorthSide var den største nogensinde med 40.000 gæster, og alligevel var det samtidig den udgave af festivalen, hvor man kunne melde udsolgt hurtigst.

– I ugen efter NorthSide 2017 kunne man i en begrænset periode købe Early Bird-billetter til næste års festival, og her solgte vi 4-5 gange flere billetter end i samme periode sidste år. Samtidig har vi fået en hel del henvendelser fra folk, der vil høre, om man allerede nu kan reservere billetter til næste år. Så vi oplever helt klart en meget større forhåndsinteresse end i tidligere år. Så af hensyn til efterspørgslen efter billetter og for at være klar til offentliggørelsen af de første navne, sætter vi partoutbilletter i salg lidt tidligere, end vi plejer.

Det er meldingen fra talsmand for NorthSide, John Fogde, der minder om, at næste års festival er flyttet, så den vil blive afviklet i dagene torsdag til lørdag, og samtidig understreger, at NorthSide til næste år endnu engang vil blive afviklet i Ådalen ved Aarhus.

Der vil kun blive sat partout- og VIP-billetter i salg på fredag, men senere på året vil der blive offentliggjort flere billettyper som endagsbilletter, hotelpakker mm. Hold øje med NorthSide.dk for mere information om billetsalg.

NorthSide 2018 afvikles i dagene 7.-9. juni, og billetter kan købes via NorthSide.dk fra fredag 8. september kl. 10.00.