27-årig sigtes for brandstiftelse og biltyveri

En 27-årig mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers sigtet for at have sat ild til en række halmballer på Torvet i Grenaa og for at have stjålet en bil.

Episoden skete søndag og her overværede flere vidner en mand sætte ild til nogle halmballer, der stod på torvet i anledning af en børnedag, der blev holdt på stedet. Ilden lavede skader på et skilt og et træ.

Efterfølgende stjal han en bil på en nærliggende tankstation og kørte mod Randers, hvor han efterlod bilen.

Ud fra blandt andet gode vidneudsagn og overvågningsbilleder, lykkedes det politiet at identificere den formodede gerningsmand og anholde ham. Han blev så fremstillet torsdag formiddag i grundlovsforhør og her valgte dommeren at løslade manden.

Østjyllands Politi oplyser, at løsladelsen er blevet kæret til Landsretten