54-årig blev anholdt for knivstikkeri – nu er han død

Foto: Rigspolitiet.


En 54-årig mand, som fredag blev anholdt i forbindelse med et knivstikkeri i Skørping fredag middag er afgået ved døden. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Fredag klokken 12.10 modtog politiet en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse på Blenstrupvej i Skørping og sendte politi og redningsmandskab til stedet.

Ved ankomsten fandt man en 75-årig mand, som var afgået ved døden som følge af knivstik. Ligeledes fandt man en anden mand, på 54 år, som var alvorligt såret af knivstik.

Efterforskningsleder ved Nordjyllands Politi, vicepolitiinspektør Frank Olsen, oplyser, at to mænd var i familie med hinanden.

– Vi betragter det som en familietragedie, sagde vicepolitiinspektøren efter fundet.

Afgået ved døden
Politiet anholdt den sårede 54-årige mand, der blev bragt til behandling for sine knivstik på Aalborg Universitetshospital. Manden var under politiets bevogtning, da man ønskede at fremstille ham i grundlovsforhør i dag.

– Lørdag kl. 10.04 blev Nordjyllands politi orienteret om, at den 54-årige mand var afgået ved døden, som følge af de pådragede skader/følgeskader, oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi Bruno Brix.

Hændelsen i Skørping efterforskes stadig af Nordjyllands politi og behandles stadig som en familietragedie.

De pårørende til den 54-årige er underrettet.