Politiet efterforsker stenkast fra motorvejsbro

Arkivfoto: Rolf Larsen

En del af den Fynske Motorvej delvist spærret her til formiddag mens politiet efterforsker en ny sag om stenkast fra motorvejsbro.

Vagtchef hos Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen oplyser, at man klokken 03.09 i nat modtog en anmeldelse fra en bilist, som var tæt på at påkøre en stor sten, som muligvis var blevet kastet fra motorvejsbroen ved Spedsbjerg. Bilisten nåede at undvige stenen.

Kort efter blev formentlig samme sten påkørt af en lastbil, heldigvis kun med mindre materiel skade til følge.

Flere politipatruljer blev sendt til stedet, hvor man gik igang med at undersøge hændelsen. Her til morgen blev undersøgelserne genoptaget og det er i den forbindelse, at motorvejen i østlig retning er delvist spærret mellem afkørsel 53 og 52 ligesom der er afspærret på motorvejsbroen ved Spedsbjergvej.

Undersøgelserne vil pågå nogle timer endnu, oplyser vagtchefen.

Der er ingen anholdte eller mistænkte i sagen.

Fyns Politi vil gerne høre fra vidner der har befundet sig på motorvejen eller ved Spedsbjergvej og Blommenslyst området omkring kl. 0300 eller tidligere og evt. har set køretøjer eller personer udvise mistænkelig adfærd.