Røveri mod Danske Bank i Nykøbing Falster

Danske Bank på Langgade i Nykøbing F. blev tirsdag udsat for røveri. Foto: Google Streetview.

I går klokken 12.45 blev Danske Bank i Langgade i Nykøbing Falster udsat for røveri.

En person kom ind i banken, gik til kassen og sagde, at det var et røveri. Efter at have fået udlevet kontanter fra kassen, forsvandt røveren i en Mazda, som var parkeret i Hollands Gaard. Mazdaen blev senere fundet på Kringelborg Alle.

Politiet beder om hjælp til at finde røveren, der beskrives som:

Mand, dansk, ca. 40-45 år, 170 cm høj, fedladen, mellemlangt, brunt hår. Røveren havde et hvidt/sort tørklæde for munden og bar en grålig kasket. Han truede med en hobbykniv .

To mænd blev i løbet af eftermiddag i går anholdt, men de er begge løsladt igen. Den ene er fortsat sigtet i sagen. Politiet har en formodning om, hvem gerningsmanden kan være, men hører fortsat gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.