21-årig kvinde idømt fængselsstraf for hash og vold mod politiet

Arkivfoto: succo / Pixabay


En 21-årig kvinde er i dag ved Retten i Kolding blevet idømt 70 dages ubetinget fængsel.

Politiet blev ved 1-tiden om natten onsdag den 19. juli i år kaldt ud til Ny Nørup ved Bredsten, hvor en beruset kvinde sparkede til døre og vinduer.

– Den 21-årige kvinde ville hverken oplyse sit fulde navn, adresse eller fødselsdato, da patruljen mødte hende, fortæller anklager Mika Nissen fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter:

– Efter flere forsøg på at få hende til at samarbejde, vælger betjentene at tage hende med på stationen, og i forsøget på at få hende med, bider hun den ene betjent i hånden. Da hun visiteres på politistationen finder politiet også en mindre mængde hash.

Kvinden blev ved retten i dag dømt for alle tre forhold; besiddelse af hash, vold mod polititjenestemand og for ikke at ville give sine personlige oplysninger til politiet, som man ifølge loven er forpligtet til. Da de blev begået i prøvetiden for en betinget dom, hun havde fået i april i år for blandt andet vold, dømte en enig domsmandsret hende til ubetinget fængsel i 70 dage.

Kvinden modtog dommen.