Stor politiaktion i dag: Otte adresser ransaget i sag om bedrageri med biler

af

Tirsdag morgen indledte Midt- og Vestsjællands Politi, med assistance fra andre politikredse en større aktion med ransagninger og anholdelser forskellige steder på Sjælland og Lolland-Falster.

Aktionen, der fortsatte op ad formiddagen, er sket i forbindelse med en sag om organiseret kriminalitet med tyveri og bedrageri i forbindelse med biler. Midt- og Vestsjællands Politi har efterforsket sagen mod gruppen igennem det sidste stykke tid. Flere af de pågældende har, ifølge politiet, relation til rocker/bandemiljøet.

Der er ransaget otte steder på Sydsjælland og på Lolland Falster, og der er anholdt i alt syv personer. De syv anholdte er alle sigtet for tyveri og bedrageri i forbindelse med bilsalg og køb.

Politiet har i forbindelse med ransagningerne fundet en del papirer, narkotika og andre effekter.

Politiet har også fundet mindre pengebeløb, som politiet forventer at lægge beslag på, da personen, som politiet fandt pengene hos skylder et større pengebeløb til det offentlige.

Anholdelser og ransagninger er foregået helt udramatisk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi og man forventer ikke, at fremstille nogen af de anholdt i grundlovsforhør.