21-årig forsøgte at køre fra politiet

Politiet indledte i går eftermiddag en biljagt rundt på Falster efter en bilist, som ikke ville standse.

Biljagten startede klokken 17.15, da et par betjente på almindelig patrulje på Strandboulevarden i Nykøbing F., bemærkede en blå bil, som vakte deres opmærksomhed. De signalerede til føreren om at standse, men det ville han ikke. I stedet gassede han op og forsøgte at køre fra politiet.

Her efter gik det gennem Systofte, Eskilstrup, Maglebrænde, Horreby, Ore, Åstrup og Horbelev i al for høj fart og med flere overtrædelser af færdselsloven. Et stykke uden for Horbelev fik en anden politipatrulje lagt stopsticks (en slags sømmåtte -red.) ud på vejen, hvilket fik hæmmet kørslen noget. Alligevel fortsatte gerningsmanden til Nørre Alslev, hvor han standsede bilen og stak af til fods. Han blev dog kort efter sniffet op af en politihund.

Det drejer sig om en 21-årig mand fra Haslev, og han blev anholdt og sigtet for at have forvoldt fare for liv eller førlighed, for at køre i påvirket tilstand, og en del overtrædelser af færdselsloven. Dertil kom en en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, efter betjentene fandt hash på ham.