AGF fyrer Riddersholm – David Nielsen tager over

AGF fyrer cheftræner Glen Riddersholm og hyrer i stedet David Nielsen som cheftræner.

Lørdag morgen meddelte Lyngby Boldklub, at David Nielsen stopper med øjeblikkelig virkning, da han var ved at skrive kontrakt med en anden klub.

Kort efter meddelte AGF, at man har valgt at fyre Glen Riddersholm og i stedet ansætte den nu tidligere Lyngby cheftræner i hans sted.

– Vores resultater har i en længere periode været for dårlige og vi har præsteret alt for svingende i såvel Alka Superliga som i DBU Pokalen – en udvikling, vi ikke er trygge ved. Vi gik ind til den her sæson i håbet om, at vi kunne præstere mere stabilt, hvilket ikke er lykkes. Efter nøje overvejelser har vi derfor besluttet, at der skal nye kræfter til i forsøget på at indfri vores målsætninger i AGF, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Om Glen Riddersholms afløser David Nielsen siger sportschefen:

– Vi er glade for at kunne tiltrække en så dygtig træner som David Nielsen til at stå i spidsen for vores Alka Superligahold. Fodboldfagligt har David en stærk ballast, og han er meget tydelig og klar i sin måde at være træner og leder på. Derudover besidder han nogle af de egenskaber – såsom at være passioneret og hårdt arbejdende – som vi vægter højt og noget vi tror på, vil smitte positivt af på klubben som helhed. Så vi glæder os til, at han starter på mandag.

Et lille kuriosum til denne historie er, at AGFs første modstander med David Nielsen som cheftræner bliver netop Lyngby.