18-årig kvinde voldtaget i nat – politiet efterlyser gerningsmanden

Arkivfoto: ninocare / Pixabay


En 18-årig kvinde blev i nat udsat for voldtægt i Frederikshavn – nu efterlyser Nordjyllands Politi gerningsmanden.

Voldtægten fandt sted omkring kl. 02.17. Kort forinden havde den 18-årige kvinde forladt restaurationen 2 trin op i Søndergade. Ved et grønt område beliggende mellem Læsøgade og Rådhus alle blev hun antastet af manden, der herefter forbrød sig mod hende.

Gerningsmanden løb bagefter væk i ukendt retning.

Han beskrive som: mand, Almindelig af bygning. Mørkt hår, kortklippet i siderne og længere på toppen, som var redt til den ene side. Højere end 169 cm. Alder 20-35 år. Iført en mørk/mørkeblå/mørkegrøn sweatshirt, cowboybukser m. bælte.

Nordjyllands politi søger eventuelle vidner i sagen.

Nordjyllands Politi træffes på tlf. 114