Mindst 50 dræbt i skuddrama i Las Vegas

Arkivfoto: Highway Patrol Images (CC BY 2.0)


Mindst 50 personer er blevet dræbt og flere end 200 såret, da en mand begyndte at skyde løs under en koncert på Las Vegas Strip i Las Vegas. Det rapporterer flere lokale medier, herunder tv-stationen 13 ActionNews.

Skyderiet fandt sted fra et hotelværelse ved Route 91 music festival under en koncert med Jason Aldean. Politiet oplyser, at man har fundet flere skydevåben i hotelværelset.

Gerningsmanden er blevet identificeret som den lokale 64-årige Stephen Paddock. Politiet har skudt og dræbt den formodede gerningsmand. I flere timer jagtede politiet også en asiatisk kvinde. Hun blev fundet og det lokale politi afviser nu, at hun har haft noget med skudepisoden, at gøre.

Blandt de sårede er to politifolk, som var på arbejde, da de blev skudt.