Medie: Black Army opløser sig selv

Banden Black Army har meddelt, at den har opløst sig selv.


Banden Black Army har valgt at nedlægge sig selv. Det skriver Fyens.dk.

Politidirektør i Fyns Politi, Kit Claudi Grøn-Iversen glæder sig, men det får ikke politiet til at lette presset på de tidligere bandemedlemmer, siger hun.

– Vi noterer os, at først afleverer Black Army nøglen til klubhuset, og nu meddeler de, at de nedlægger banden og inddrager rygmærkerne. Flere ledende medlemmer har desuden meddelt, at de går i exitforløb. Det ville jo være rigtig dejligt, hvis de ophørte med at begå krimininalitet og kom hjem og passede deres familier. Det håber jeg meget bliver tilfældet, siger politidirektøren.

Black Army har afdelinger Odense, Herning, Aarhus og Næstved.

365nyheder.dk har undersøgt grupperingens hjemmeside og kan konstatere, at den ikke længere eksisterer og domænet, som gruppen har benyttet, blackarmy.dk, lørdag aften er ledigt. Heller ikke gruppens facebook-side ser ud til at være opdateret. Seneste opdatering er fra starten af juli i år.