35-årig mand er efterlyst for drabsforsøg

Foto: Politiet.


Nordjyllands Politi efterlyser fortsat den 35-årige mand Ali Kachach, som er mistænkt for et drabsforsøg, der blev begået i Aalborg tilbage i oktober sidste år. Han er, ifølge politiet, formentlig tilbage i Danmark efter at ophave opholdt sig i udlandet.

Der var tale om en skudepisode, der fandt sted 13. oktober sidste år. En dengang 25-årig mand blev, omkring kl. 01.40, ramte af flere skud på Skydebanevej, der ligger i det vestlige Aalborg – manden var dog uden for livsfare. Men Nordjyllands Politi har siden efterforsket sagen som et forsøg på manddrab.

Politiet fik kort tid efter skyderiet anholdt en mand i sagen.

Retten i Aalborg afsagde 29. december 2016 fængslingskendelse in absentia af den nu 35-årige Ali Kachach, der sidenhen har været eftersøgt af Nordjyllands Politi, blandt andet via Interpol fordi politiet havde oplysninger om, at han befandt sig i udlandet.

Opfordring til at melde sig selv
Men nu har efterforskningen vist, at Ali Kachach muligvis er vendt tilbage til Danmark efter sin flugt i udlandet.

– Han har hele tiden været klar over, at vi leder efter ham. Det må være ubehageligt, når man konstant skal kigge sig over skulderen, siger efterforskningslederen politikommissær Henrik Staal, der opfordrer den mistænkte mand til at melde sig.

Hvis man har oplysninger om, hvor Ali Kachach opholder sig, så skal man straks kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114. Man skal ikke forsøge at pågribe eller tilbageholde ham af egen drift.

Der er for nuværende en dømt for bl.a. drabsforsøg i sagen, og der er flere gerningsmænd i sagskomplekset, men politiet kan ikke udtale sig yderligere om efterforskningen.