Eftersøgning i Aabenraa Fjord afblæst

Tidligere på eftermiddagen satte myndighederne en eftersøgning i gang i Aabenraa Fjord. Eftersøgningne er nu afbløst.

Eftersøgningen blev sat i gang, efter at tre personer sejlede ud fra Skarkær 91, Skarrev, i en mindre motorbåd tirsdag klokken 07.30, men efterfølgende ikke var vendt tilbage til deres bil og trailer.

Men Syd- og Sønderjyllands Politi har nu stoppet eftersøgningen, efter at det står klart, at vidner har reageret på politiets pressemeddelelse og oplyst, at de har set tre personer og motorbåden, der svarer til signalementet i efterlysningen, onsdag morgen ved en bådebro i nærområdet.

Politiet satte eftersøgningen i gang klokken 12.05, efter at en lokal borger havde henvendt sig. Han havde set de tre personer tage på sejltur og blev bekymret, da bil og trailer stadig stod parkeret mere end et døgn efter.

Politiet har ikke selv været i kontakt med de eftersøgte personer, to mænd og en kvinde.

I den korte tid, der gik fra eftersøgningen gik i gang, til den blev afblæst, har politiet søgt på stranden og undersøgt den tysk-registrerede bil samt trailer for eventuelle spor.

Politiet har også været i kontakt med eftersøgnings- og redningstjenesten JRCC i Århus med henblik på en vurdering af den videre indsats.