Politiet i aktion: Over 100 kilo hård narkotika beslaglagt på Sjælland

Foto: Politi.dk

I nat og i dag ransagede politiet flere adresser på Sjælland og fandt mere end 100 kilo hård narkotika og en skarpladt pistol.

Det var Nordsjællands Politi, som efter kort tids efterforskning valgte at slå til.

– 102,4 kilo hårde stoffer fra flere forskellige varehylder er meget, og de potentielle strafferammer for besiddelse af så store partier vidner om, at narkokriminalitet er en alvorlig forbrydelse, fortæller politiinspektør og leder af Central Efterforskning i Nordsjællands Politi, Lau Thygesen.

Tre anholdt
Tre mænd og en kvinde i alderen 31 til 56 år blev anholdt i forbindelse med ransagningerne, og fredag eftermiddag blev alle fire fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre i Retten i Helsingør. R

Ransagningerne på hele Sjælland blev foretaget i samarbejde med adskillige andre politikredse, hvilket ifølge Lau Thygesen har været essentielt for sagen.

– Jeg har en masse kollegaer i både Nordsjællands Politi og i andre politikredse, som har gjort sig fortjente til et godt hvil efter en lang og utrættelig indsats, der for nogens vedkommende har strukket sig over et døgn. Der er ingen tvivl om, at det her ikke kunne lade sig gøre uden dedikerede medarbejdere og et godt samarbejde på tværs af politikredsene, slutter Lau Thygesen.