Voldsom voldssag på Strøget – nu søger Københavns Politi vidner

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

Københavns Politi søger de gerningsmænd og vidner til en alvorlig voldssag på Strøget i nat.

Omkring klokken 04.30 mødtes to grupper af mænd på Strøget ved Gammel Torv/Nytorv. Det endte i uoverensstemmelser og en mand på 30 år endte med at pådrage sig alvorlige kvæstelser som følge af vold.

Gerningsmanden og andre i hans gruppe gik derefter fra stedet i ukendt retning.

To af gerningsmændene beskrives som:
A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 22-27 år og 170-180 cm høj, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Pandehår, Talte: Dansk, Iført: Sort dun jakke

B: Mand, Dansk af udseende, 30-35 år og 190-195 cm høj, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Skæg omkring hagen, Talte: Dansk

Alvorlig sag
– Det er her tale om en sag, hvor forurettede har fået svære skader efter vold i nattelivet. Vi efterforsker sagen intenst og er derfor interesseret i at komme i kontakt med gerningsmændene, der måske på nuværende tidspunkt ikke er klar over, at den forurettede er alvorligt kvæstet. Samtidig søger vi også vidner til episoden, siger central efterforskningsleder René Jensen.

Det er endnu ikke nøjagtig klarlagt, hvor mange personer der var involveret, men hvis man har set nogle været oppe og skændes/slås omkring kl. 04.30 ved Nytorv/Gammel Torv, så hører Københavns Politi meget gerne disse vidner.

Har du oplysninger i sagen, kan Københavns Politi kontaktes på 33141448