24-årig savnes efter bådbrand – bådejer sigtet i sagen

Arkivfoto: Nico (CC BY-SA 3.0)


Lørdag eftermiddag udbrød der brand ombord på en sejlbåd i Roskilde Fjord ved Kronprins Frederiks Bro ved Frederikssund.

Politi og redningsmandskab blev sendt til stedet, hvor bådens 22-årige mandlige ejer fik reddet sig i land. Da det stod klart, at en 24-årig mand, som også var ombord på båden var savnet, blev der igangsat en eftersøgning i området.

Lørdag aften blev eftersøgningen indstillet, men den blev genoptaget søndag morgen med hunde, hunde, helikopter og skibe. Men uden resultat og ved 14-tiden blev eftersøgningen indstillet.

Den 22-årige bådejer blev anholdt lørdag og sigtet for forsætlig brandstiftelse. Søndag eftermiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Hillerød og her valgte retten at løslade ham. Han er dog fortsat sigtet for brandstiftelse.

Der blev nedlagt referatforbud fra retsmødet.