Makabert fund: Dødt spædbarn var gravet ned i boligområde

Liget af et spædbarn er blevet fundet gravet ned i et grønt område ved boligområdet Brinken i Glostrup.

Københavns Vestegns Politi bekræfter fundet og oplyser, at man modtog en anmeldelse lidt før klokken 14 mandag eftermiddag om et mistænkeligt fund på stedet. Undersøgelser på steget viste, at der var tale om et spædbarn, som har været dødt i noget tid og som var gravet ned.

Efterforskere har foretaget en række undersøgelser på findestedet, der afholdes ligsyn og en obduktion og videre efterforskning skal søge at afdække hændelsesforløbet og omstændighederne bag barnets død og dets identitet.

– Vi er på et meget tidligt stadie i efterforskningen, kender endnu ikke dødsårsagen og må derfor vente med at frigive flere detaljer. Har nogen en viden om et spændbarn, som er forsvundet, eller kan bidrage med oplysninger i øvrigt, så hører vi gerne fra dem, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på 4386 1448.