16-årig dræbt af skud

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 16-årig dreng blev mandag aften dræbt af flere skud i København.

Københavns Politi oplyser, at man klokken 21.05 fik en anmeldelse om skyderi i området omkring Ragnhildgade på grænsen mellem Ydre Nørrebro og Ydre Østerbro. Umiddelbart efter blev en 16-årig dreng fundet livløs i gården bag Ragnhildgade 48. Den 16-årige var ramt af flere skud og blev kort efter erklæret død af en ambulancelæge.

– Vi er fortsat i gang på stedet og vi kan ikke på nuværende tidspunkt fastslå, hvad der ligger bag skyderiet. Men vi har stort behov for at høre fra vidner, der har set noget af interesse op til skyderiet, samt de bekendte, som den 16-årige var sammen med tidligere mandag aften, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

Den 16-åriges pårørende er underrettet og politiet er massivt tilstede i området i forbindelse med efterforskning og for at opretholde tryghed.

Københavns Politi opfordrer vidner til at kontaktet politiet på 33141448.