Efter fund af spædbarnslig: Nu efterlyser politiet ung kraftig kvinde

Det var i et grønt område ved Brinken i Glostrup, at liget af et spædbarn blev fundet. Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

Københavns Vestegns Politi efterlyser en ung, kraftig kvinde med mørkt, krøllet hår i forbindelse med fundet af det nedgravede spædbarnslig mandag i Glostrup.

Efterlysningen sker som led i efterforskningen af det døde spædbarn, som mandag blev fundet nedgravet på et grønt område ved Brinken i Glostrup, og politeit beder offentligheden om hjælp til at finde en kvinde, som, ifølge politiet har “haft en særpræget adfærd på stedet”.

Vidner har flere gange bemærket en ung kvinde i området for ca. to ugers tid siden. Siden er hun ikke set.

Hun er cirka 20-25 år gammel og ca. 170 cm høj, er meget kraftig og har langt mørkt og krøllet hår, er formentlig af anden etnisk oprindelse end dansk – muligt rumæner.

Hun kan have boet i området uden at være tilmeldt i Folkeregisteret men menes nu at opholde sig et andet sted – muligvis i området omkring Brøndby Strand.

– Vi ved ikke, om hun har noget med sagen at gøre, men vi vil meget gerne tale med hende. Hun må gerne selv kontakte os, men skulle nogen kende noget til hende, så hører vi gerne fra dem, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

– Vi er fortsat interesserede i at høre fra alle, som har viden om eller undrer sig over et forsvundet spædbarn. Jeg vil fortsat også opfordre moderen til at henvende sig – uanset hvad der er sket, må hun have det forfærdeligt og have brug for hjælp, siger Ole Nielsen.

Kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.