Mand tiltalt for voldtægt af 4-årig pige

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.


Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi har nu rejst tiltale mod en 33-årig mand, der i juni i år blev anholdt for at have bortført en 4-årig pige.

Den 33-årige er tiltalt for voldtægt ved samleje med et barn under 12 år. Desuden er han tiltalt for frihedsberøvelse.

Ifølge tiltalen løftede den 33-årige den 4-årige pige over hegnet, da hun gik rundt i sin børnehave på Snogebæksvej i Aarhus V. Herefter tog han pigen med til en nærliggende adresse, hvor han udsatte hende for forskellige former for seksuelle overgreb. Det lykkedes kort efter Østjyllands Politi at anholde den formodede gerningsmand, der nu er tiltalt.

Den 33-årige blev dagen efter episoden varetægtsfængslet i surrogat på psykiatrisk afdeling, hvor han fortsat befinder sig.

– Der er samlet en lang række tekniske beviser og vidneudsagn, siden manden blev sigtet. Den omfattende efterforskning, som Østjyllands Politi har foretaget, har givet os et godt grundlag for at rejse tiltale, siger senioranklager Birgitte Ernst.

Der endnu ikke sat et tidspunkt for retssagen.